Зам.кметът Севделина Ковачева - политик на Перник за 2017 година

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 390 | Брой коментари 0
14:18 20.12.2017

Днес в традиционната новогодишна среща на КРИБ Перник и вестник Съперник бяха раздадени наградите за личност на годината в различни области. Те се раздават за седма поредна година, а за трета в партньорство с КРИБ.

Всяка година се отличават личности от Перник, допринесли повече за развитието на града ни през отминаващата си година. Естествено най-очаквана е  наградата на политик на годината, която тази година беше връчена на зам.кмета Севделина Ковачева. Наградата връчи кметът Вяра Церовска, която сподели, че е особено щастлива, защото Ковачева живее с проблемите на „Сурва“, „Великден“, проблемите на образованието и културата в града. Севделина Ковачева благодари за признанието, но спомена, че то е и за целия екип с който работи.

Личност на година е  и шефът на Регионалната дирекция за ПБЗН в Перник Емил Марков, на когото областният управител Ирена Соколова пожела да има по-малко работа. Което означава и по-спокоен живот за хората.

В категория „култура“ наградата отиде при Симеон Мильов, в спорта отличен беше изпълнителният директор на ВК „Миньор“ Асен Асенов. Личност в областта на бизнеса е Георги Спасов от Вента кар. Награда имаше и за агенция за недвижими имоти Симеон Д.

 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени