Забравиха Чочо!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 431 | Брой коментари 0
07:19 27.04.2018

Пет години след трагичната и ненадейна смърт на актьора Чочо Попйорданов приятелите му го забравиха. На премиерата на документалния филм за актьора само шест човека се появиха, научи HotArena.

На 5 май тази година се навършват пет години от смъртта на актьора. По този повод колегата му Христо Мутафчиев засне документален филм на Чочо, чиято премиерът бе в неделя, в кино „Люмиер”. Тя бе част от фестивала „Мастър от арт” на Найо Тицин.

Едва шест човека обаче се появиха на премиерата. Сред тях бяха жена му Даниела, Найо Тицин, режисьорът Стоян Радев и три млади актриси, начело с Василена Винченцо.

„Още ми е прясно всичко. Още ме боли и той винаги ще ми липсва”, споделя Даниела. Тя остана дълго след края на прожекцията в залата, в опит да се съвземе.

„Ако знаехме, че това е последният път, когато го виждаме...”, започва филмовия портрет на Петър Попйорданов, под заглавие „Гласове от гримьорната на Чочо”.

Самият Чочо Попйорданов също е част от филма, а негови приятели и колеги сядат в гримьорната му, разказвайки за него и за спомените си с него.

Чочо си отиде преди 5 години ненадейно, но и до днес си остава непрежалим за приятели и колеги. В лентата някои от тях споделят какво биха му казали, преди да си тръгне от този свят.

Режисьорът на „Гласове от гримьорната на Чочо”, Стоян Радев, показва от гримьорната колеги, режисьори, критици, музиканти, роднини.

Всички те споделят спомени и мисли за забележителния артист.

В гримьорната на Чочо влизат Стефан Данаилов, Илка Зафирова, Хилда Казасян, Георги Мамалев, Светлана Янчева, Христо Мутафчиев, Даниела Мирчева, Валери Йорданов, Христо Шопов, Людмил Тодоров, Станимир Трифонов, Иван Попйорданов, Геновева Димитрова, Ники Кънчев, Олга Недялкова и много други.

Почти никой от тях, дори бащата на актьора, не дойде на премиерата на филма обаче.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени