mycomputer.BG

За втора година една перничанка призовава за човечност и добрина! Вижте каузата й!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 631 | Брой коментари 0
15:45 09.12.2019

Да дарим якета и палта на хората, които нямат и да ги спасим от студа – това е каузата, която реализира за втора година перничанката Моника Неофитова. В социалната мрежа вече се споделя поста й, в който се обяснява за каузата й.  Да „облечем“ дърветата в града, за да могат да бъдат „съблечени“ от нуждаещи се. Ето какво пише Моника, търсейки съмишленици:

„Миналата година организирах една кампания,която нарекох:

"Навън е студено, об(л)ичайте се!" <3

Много бих се радвала, ако и тази година се включите заедно с мен в тази кауза. Нека стоплим заедно, нуждаещите се хора в града.

Идеята ми е да съберем повече якенца и да "облечем" дърветата на ул.Търговска и дърветата на площад Кракра. Ако съберем повече, ще го направим и в кв.Изток на ул. Благой Гебрев. Така всеки ще може да вземе якенце и да се стопли в мразовитите дни.

Истината е, че в това променливо време, може и да се намокрят, но кампанията предходната година беше повече от успешна и якенцата много бързо бяха взети. Силно се надявам да са стоплили наистина нуждаещи хора.

Ако искате можете и сами да "облечете" някое дърво.

Якенцата ги събирам аз, моля който желае да дари да се свърже с мен на лично съобщение, за да се уточним.

Навън е студено, об(л)ичайте се!“

Ако искате да се свържете с Моника, можете да го направите чрез профила й: https://www.facebook.com/m.neofitova?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDZX9MZdRUOURziDMYeZ8VUrc-hqpT_6BDKb7xG5JvtnHbVQ3ay4MS71zhSH0-zZhT4oUtxHP2edkjM&hc_ref=ARSruU3FwD36jzVXbBmWJV6E6NeKlhcagj13ZFMJbpcXQbz0JG0W9agmiWRHf6TbrBI&fref=nf

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени