mycomputer.BG

За последните дни - четири бързи производства срещу пияни шофьори

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 368 | Брой коментари 0
12:34 02.12.2019

Бързи производства. Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир, съобщават от пресцентъра на пернишката полиция .

Жена е задържана за шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила.

На 29 ноември, около 20, 15 ч., на ул. „Бучински път“ в пернишкия кв. „Изток“ е спрян за проверка лек автомобил Хонда „Джаз“, управляван от 41-годишна перничанка. При изпробването й с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 66 промила в издишания въздух. Жената отказала кръвна проба за химичен анализ. Била е задържана за 24 ч. с полицейска мярка.

С 1, 36 промила алкохол в издишания въздух е шофирал автомобил марка „Мерцедес“ 22-годишен радомирец. Младежът бил проверен на 30 ноември, около 02, 00 ч., на кръстовището на улиците „Р. Даскалов“ и „Оборище“ в гр. Радомир. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Отведен е за разпит в районното управление и след това освободен. 

На 01 декември, около 10, 50 ч., на ул. „Кракра“ в областния град бил проверен лек автомобил Фолксваген „Пасат“, шофиран от 36-годишен перничанин. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1, 95 промила в издишания въздух. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Отново на 01 декември през нощта, в центъра на гр. Перник е проверен Фолксваген „Голф“, управляван от 33-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 71 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен.

Работата по документиране на случаите продължава.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени