mycomputer.BG

За какво могат да ви намразят колегите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 185 | Брой коментари 0
17:01 13.07.2020

Проучване показа кои недостатъци у колегите дразнят най-много.

Проучване, което изследва най-неприятните и дразнещи качества у колеги беше проведено през юли сред 4200 потребители на услуга за намиране на работа в Русия. Респондентите са избирали не повече от три варианта за отговор.

"Първо място в антирейтинга на най-лошите качества на колега беше лицемерието - то е посочено от 40% от анкетираните. Склонността към клюки и интриги зае второто място - 34% от анкетираните отбелязаха този отговор", се казва в проучването.

На трето място според 33% от анкетираните е неуважителното отношение към работата на други хора. В допълнение, 32% от анкетираните са идентифицирали като дразнещ непрофесионализма, а безотговорността затваря първата петица - 23% от анкетираните са го посочили.

По-малко дразнещи за респондентите са такива „качества” на колегите като конфликтност (20%), мързел (15%), тесногръдие (13%), дребнавост (9%), лоши маниери (7%) и лоши навици (5%). При опцията „други“ 3% от анкетираните са заявили, че работят в отличен екип.

Източник: БГНЕС

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени