Юри Васев: Ще градим отбор от млади футболисти

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 194 | Брой коментари 0
13:32 26.05.2020

Старши треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев заяви, че ще продължи да изгражда отбор от млади футболисти, с които да се атакува челните места в професионалния футбол.

"Играхме изключително честно, това ми е най-трудното влизане в професионалния футбол. Всички 19 кръга, които изиграхме, бе с футболни средства. Поздравявам феновете в Перник за този успех. Ще продължим да изграждаме отбор от млади футболисти. Имаме идея да привличаме още млади играчи. Работим върху селекцията, но ще бъдат обявени, след като подпишат професионални договори. Няма да се прави мащабна селекция, а ще се вземат играчи, които само да вдигнат класата", започна той.

"Искам да стабилизираме отбора, трябва време на тези млади момчета. Ще започнем на 8 юни подготовката. Тя ще протече на три етапа. Ще търсим да изиграем 8 или 9 контролни срещи. Ще направим една по-дълга подготовка от 45-50 дни. Първата контрола е на 20 юни с Монтана", коментира Васев.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени