Ясновидка вещае: През зимата ще се пролее кръв, новият премиер ще е десен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 557 | Брой коментари 0
10:35 06.08.2013

Протестите през есента ще се ожесточат до крайна степен. България я чака много по-страшна зима от тази през 1997 г. Това предрече в ефира на Нова телевизия ясновидката Светлана Христакиева. 

Според нея през зимата ще има много стачки, които ще изострят до крайност напрежението. По време на предстоящите сблъсъци ще се пролее кръв, което ще принуди управляващите да насрочат парламентарни избори за пролетта на 2014 г.

Най-голямата изненада там ще изиграе Реформаторският блок, който заедно с ГЕРБ ще формира десен блок. Правителството ще бъде оглавено от човек, който току що започва да се занимава с политика. Знам кой е, но не мога да го кажа, мистериозно каза Христакиева.

Ясновидката намекна, че става въпрос за мъж, който наскоро е избран за политически лидер, но партията, която оглавява не се намира в Народното събрание. Истинският подем за България обаче предстоял. Страната щяла излезе окончателно от кризата след 11 години, когато начело щял да застане друг политически лидер. Той е мъж, роден е в провинцията и в момента е изключително млад. Той обаче ще вдигне България, убедена е ясновидката. В момента тя виждала основния проблем в „два звяра“, които са поставили България в краката си – руското лоби и американо-европейското лоби. /БЛИЦ


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени