Coca Cola

Ярджиловци и Зидарци празнуваха вчера

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 281 | Брой коментари 0
09:03 28.08.2019

Вчера центърът на пернишкото село Ярджиловци беше огласен от народна музика, песни и танци. Началото на традиционния събор дадоха кметът на Община Перник Вяра Церовска и кметът на населеното място Данчо Данаилов., съобщават от община Перник

"Желая ви здраве, топлина в домовете и добри бъднини на селото. Честит празник на всички, които празнуват днес", пожела кметът Вяра Церовска.

Съборът в Ярджиловци беше уважен още от народния представител Александър Александров, чийто корени са оттам, зам.-кметовете и секретарят на Община Перник, кметове на населени места.

Богатата музикална програма допринесе за доброто настроение на всички, дошли да се повеселят и срещнат с близки и приятели.

Пъстър празник вчера събра и жителите на село Зидарци. С много настроение и танци жители гости на китното село отбелязаха празничния ден. Кметският наместник Надя Генадиева приветства всички, като им пожела здраве и благополучие, и все така да съхраняват добрите традиции.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени