Coca Cola

Вяра Церовска: В края на тази седмица се очаква да приключи първият етап на новото кръстовище в кв. „Изток“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 326 | Брой коментари 0
09:07 28.08.2019

В края на тази седмица се очаква да приключи първият етап от преасфалтирането и ще започне вторият етап от проекта в югозападната част на „Юрий Гагарин“ и югоизточната част на „Благой Гебрев“ на новото кръстовище пак в кв. „Изток“, това споделя за радио Фокус кметът Вяра Церовска.

„ Нещо, което наистина е изключително важно за входа в нашия град, и по този повод ще създадем нова, временна организация на движението, трафикът ще мине през новото платно. Ще бъде разтоварен автомобилният поток в един от най-натоварените райони на града и ще бъде подобрена безопасността на движение както на моторните средства, така и на пешеходците. Освен пътната част в новото кръстовище, имаме изграждане и на нов водопровод по ул. „Юрий Гагарин“ с дължина над 280 м. Предвидено е и ще се изпълни ново улично лед осветление с изграждане на нова тръбна мрежа, нови шахти, нов битов и дъждовен канал. Вървим по плана, който сме начертали”- каза още градоначалникът

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени