Вяра Церовска в Богданов дол: Ние сме първият екип, който не трупа дългове, а връща задълженията на община Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 23.10.2019 | Прочитания 386 | Брой коментари 0
00:19 23.10.2019

„Всички ме познавате. Живея в Богданов дол повече от 30 години и знам проблемите на нашето село. Ще обещая само да работя много и усърдно и със съдействието на д-р Церовска и нейния екип, ще направим Богданов дол по-красиво и благоустроено село. Нашият приоритет ще бъде да задържим младите хора тук“. Това заяви кандидатът на политическа партия ГЕРБ за кмет на селото Анета Арсова в среща с местните жители. Думите ѝ получиха категоричната подкрепа на кандидата за втори мандат за кмет на Перник Вяра Церовска.

„Чистотата на населените места и редовното сметосъбиране и сметоизвозване ще продължи. Подмяна на уличното осветление, преасфалтирането на улиците и  ремонт на тротоарите, са ангажимент, който поемам пред вас за следващ мандат“, сподели Вяра Церовска. Тя уточни, че текат процедури, с които пустеещата сграда на училището, ще може да бъде дадена за обществена дейност.

„Ние сме първият екип, който не трупа дългове, а връща задълженията, като същевременно работим за по-добра среда за живот. Искам да виждам хубави и чисти улици и още повече детски и спортни площадки, пълни с деца“, отбеляза Вяра Церовска по време на срещата, на която в населеното място се бяха събрали над 100 човека, които подкрепяха идеите и поставените цели на политическа партия ГЕРБ.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени