Coca Cola

Вяра Церовска: Тази година село Драгичево ще има нова канализация

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 245 | Брой коментари 0
07:54 26.08.2019

Тази година село Драгичево ще има нова канализация. Хубавата новина съобщи на празника на селото кметът на Община Перник Вяра Церовска и уточни, че обществената поръчка вече е приключила.

"Освен това ще бъде подменена водопроводната мрежа в Долно Драгичево, както и предстои ремонт на пътя Рударци-Кладница през село Драгичево", посочи градоначалникът. Тя не скри удовлетворението си от работата на кмета на населението място Виктор Викторов.

"Виждам енергията, с която работи Виктор, след всяко мое посещение в Драгичево. Виждам промените, които се случиха през четирите години на нашето управление и съм щастлива, че виждам, че хората са доволни. Обновени бяха детската градина и училището, изградени бяха площадки, ремонтиран беше читалището. Много неща се случиха, които преобразиха облика на селото", сподели с вълнение Вяра Церовска.

С  богата концертна програма и много настроение жителите на село Драгичево отпразнуваха своя празник . Под звуците на традиционния фолклор, на хорото се хванаха и малки, и големи. С песните на Валерия Момчилова и жените и децата от Майсторите на танца беше огласено цялото село. Атракция на празника беше огненото шоу на група "Чекмедже" към читалище "Пробуда".

Всички местни жители и гости бяха приветстван и от кмета на населеното място Виктор Викторов.

„Гордея се, че съм кмет на най-голямото пернишко село. Благодаря ви за подкрепата и ви желая здраве, усмивки и повече хубави моменти, които да ни събират на площада.  Продължавайте да се веселите с песните и танците на талантливите изпълнители“, каза Виктор Викторов и след това по традиция дари със специален подарък най-малкия жител Роси, която е само на 47 дни. Той пожела на нейната майка Ива и баща й Георги много щастливи моменти и преди всичко здраве, както и още наследници. Парична награда беше връчена и на многодетната майка Деси Стоянчова, която се радва на 5 рожби, с пожелания за здраве, сила и търпение при отглеждането им.

Празникът на селото уважиха народните представители, целият кметски екип на Община Перник и кметове на населени места.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени