mycomputer.BG

Вяра Церовска с плакет за принос в развитието на борбата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 279 | Брой коментари 0
13:20 12.10.2019

С плакет за принос в развитието на борбата в община Перник беше удостоен кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска. Тя беше гост  на четвъртия Международен турнир по класическа борба "Купа Иво Ангелов". Ценното отличие от клуб по борба "Миньор Перник" и беше връчено лично от световния и европейски шампион по борба Иво Ангелов, който изказа своята благодарност към кандидата на политическа партия ГЕРБ, за това че през последните четири години работи с отдаденост днес Перник отново да има своите шампиони.

 

С думи на благодарност за развитието на спорта в града тя бе приветствана и от двукратния олимпийски шампион и треньор на националния отбор по борба Армен Назарян и неговия син Едмонд Назарян, младият талант, който спечели титлата на Стария континент в категория до 45 кг на класическия стил.

Спортното състезание беше уважено още от зам. - председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, зам. - министъра на младежта и спорта Стоян Андонов и кандидатите за общински съветници от политическата сила в Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени