mycomputer.BG

Вяра Церовска представи своята програма пред работещите в две големи фирми

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 343 | Брой коментари 0
15:30 15.10.2019

„Големият успех на нашето управление е, че стопихме с 15 милиона лева задълженията на община Перник, които наследихме. Подобрихме инфраструктурата и комуникациите. Това остава нашият голям приоритет и през следващия мандат. Ще бъдат реализирани нови кръгови кръстовища, ще направим ремонт на улиците и тротоарите в кварталите и в малките населени места“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска, която заедно с народния представител д-р Александър Александров, общинският ръководител Ирена Соколова и кандидатите за общински съветници,  се срещнаха с ръководствата и работещите в две от големите фирми на територията на общината.

„Ние сме си поставили една голяма цел - да променим хоризонта за Перник. Започнахме с кръговото кръстовище в кв. "Изток" и цялостния ремонт на ул. „Софийско шосе“. Направихме проектиране и ще завършим кръговото движение в кв. "Хумни дол". Предстои изграждане на пътна връзка "Марина бара" - една изключително важна предпоставка за изнасянето на движението на превозните средства от центъра на града. Община Перник има договор с Министерството на околната среда и водите за реализиране на мащабния проект за водния цикъл, за да може върху него да се случи тази инфраструктура на улици“, отбеляза кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Народният представител д-р Александър Александров посочи, че ГЕРБ е единствената партия, която не дава празни обещания, а показва видими резултати.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени