mycomputer.BG

Вяра Церовска - гост на празника на читалището в Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 28.09.2019 | Прочитания 268 | Брой коментари 0
08:57 28.09.2019

Областният координатор на ГЕРБ-Перник и кандидат за кмет на Община Перник Вяра Церовска беше гост на празника по случай 110-та юбилейна годишнина на Народно читалище "Просвета 1909" в град Батановци.

Още със създаването си преди 110 години читалището става център за просвещение и духовност.

Поздрав по случай празника отправи ВрИД кмет на Община Перник Севделина Ковачева, която приветства самодейците от името на Община Перник.

„Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод  110-та годишнина от създаването на Народно читалище „Просвета“. Благодаря Ви за упорития труд за запазването и популяризирането на хилядолетните български обичаи и традиции, предавани от поколение на поколение. Дейността на вашето читалище е доказателство за това, че опитът, знанията и уменията, получени от изкуството, са силен и верен спътник в живота, а сътвореното от вас съхранява корените на нашия народ. Продължавайте да разширявате духовните търсения на нашите съграждани и да събуждате в тях любовта и преклонението им към всичко българско и родно“, каза в поздрав си Ковачева.

Сред гостите на празника бяха още народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров, организационният секретар на областната структура на партия ГЕРБ Владислав Караилиев, кандидатът за кмет на населеното място от политическа партия ГЕРБ Радослав Банчев и кандидати за общински съветници от политическата сила в Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени