Владо Николов изхвърлен от федерацията по волейбол по настояване на ...

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 427 | Брой коментари 0
16:28 07.02.2018

В последните 4-5 месеца от федерацията бяха отстранени май единствените двама, които знаеха какво правят там – генералният секретар Владо Николов и лидерът на НВЛ Евгени Иванов. Легендите така и не бяха допуснати до отровния организъм на БФВ, който съсипва любимия на милиони българи спорт.

7DniVoleibol.bg научи, че в основата на отстраняването на Владо са вицепрезидентът на централата Любо Ганев и солта.акът на Данчо Лазаров – Тони Николов. Последният така и не можел да преглътна, че с идването на Владо му орязяли функциите, поради което тръгнал на тотална подмолна война с него. Това не е новост за Николов, който при конфликта между Лазаров и Иван Тодоров взе страната на Инженера, нищо, че Сенатора му е кум.

И все пак Станислав Николов е прекалено малка пионка, за да събори офицер като Владо. Затова се присламчил към Любо Ганев. Гигантът пък болезнено ревнувал от появяването на Николов. 200-килограмовият началник не можел да преглътне, че е изпаднал от медийното внимание, че е вече Владо движи международните отношения, че Владо преди него стъпил с школата си в родния му Русе и най-важното – че Лазаров гласи Николов за следващ президент, вместо него.

Затова Станислав Николов и Ганев вербували достатъчен брой членове на УС, които да закрият поста на Владо, за да могат да го принудят да напусне и повече да не им се пречка в схемите. Припомняме, че точно Ганев и Станислав Николов подписаха скандален договор за обличане на националите, който е предмет на сериозно разследване/7dnivoleibol.bg/

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени