mycomputer.BG

Владимиров: Решението за заплатата не е мое, но цялата "мръсотия" се изля върху мен! Връщам го за преразглеждане!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 717 | Брой коментари 0
07:37 07.07.2020

За медийната атака срещу Владимиров, кой и защо я води, и каква ще е неговата реакция –  ето отговорите от първо лице!

„На следващата сесия ще върна решението за заплатата, което гласуваха общинските съветници и ще предложа да се гласува отново това, което бях предложил – заплата до 4200 лева, от която реално ще получавам 3850 лева – това потвърди за ПЕРНИК НЮЗ кметът на Перник Станислав Владимиров.

„Никой не коментира, че с увеличението на моята заплата се увеличава драстично и  заплатата на ръководителите на Общински съвет! Това явно беше добре премислен пореден удар от страна на ГЕРБ и партньорите им.

Решението не беше предложено от мен, но цялата „мръсотия“ изливат върху мен! Няколко дни общественото мнение се манипулира грозно. Цяла България коментира как кметът на Перник си предложил най високата заплата. Никой не споменава, че аз съм предложил далеч по ниска сума. Но комисията по бюджет и финанси предлагат и гласуват друга заплата. Която е по-висока от предложената от мен. Разковничето е в това, че с увеличението на моята заплата, автоматично се вдига на 90% от нея и заплатата на председателя и зам.председателите на Общински съвет. А всички знаят, че те са опозиция на кметската управа. За това е целия „политически цирк“ на който сме свидетели. Целта беше да вкарат кмета в капан и да го омаскарят – никой не коментира съветниците, всички коментират мен! „ – каза още кметът.

Казах и по национална телевизия – ГЕРБ не може да преглътне още, че загуби изборите в Перник. И ми се залагат различни капани, за да ме „удрят“ после чрез  коментари и нападки. Опитаха да настроят перничани срещу мен, но не успяха. Това ми дава увереност и сила, допълни Владимиров

 


 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени