mycomputer.BG

Владимиров разби Нинова: Тя си живее в собствен свят! Разчиства знакови лица от БСП, а партията е безидейна!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.12.2020 | Прочитания 3274 | Брой коментари 0

сн.архив
08:22 22.12.2020

Станислав Владимиров наруши мълчанието и точно, без никакви заобикалки отговори на нападките на ръководството на БСП, които не са малко в последните дни.

.„Никой не дойде от БСП и да види какво става с културата в града ни… Никой не ми се обади. Корнелия Нинова живее в неин свят, в който е самодостатъчна. Тя не харесва хората, които са били ГЕРБ на изборите. Аз искам да съм кмет и нямам други политически амбиции. Лидерката на БСП приема за заплаха различни фактори, които се открояват на политическата сцена.

Областният председател на БСП искаше да обясни на ръководството на партията какво се случва с културата в Перник, но никой не искаше да го изслуша. БСП през последните години ще се запомни с изключване на партийни хора и знакови лица. Корнелия Нинова си направи евтин пиар като санитарка в болница, където уж някой случайно я снимал. Няма вариант да напускам БСП. Нинова обеща вода на перничани. Още я чакаме. С негативното си мислене тя излъчва неадекватност, а БСП – безидейност. Чувам се президента, с премиера с министри, но не и с Корнелия Нинова. Тя е малка част от историята на БСП. Ще мине и ще замине“, каза  Владимиров в студиото на БТВ

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени