Включиха замъка в Равадиново в "приказен" маршрут на Europen Best Destinations

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 255 | Брой коментари 0
08:44 11.02.2019

Еuropen Best Destinations включи Замъка "Влюбен във Вятъра" в Новия Европейски туристически маршрут "Приказните дестинации на Европа". Това се случва, само няколко месеца след, като беше обявен за Туристически обект  № 1 за България в конкурса на Министерството на Туризма за 2018 г.

В Новия "приказен" маршрут на Europen Best Destinations влизат още емблематични замъци от Франция и Германия, тайнствени, природни феномени и  обекти от Ирландия, Словения и Италия.

Замъкът "Влюбен във вятъра" в подножието на мистичната Странджа планина, близо до древния град Созопол е презентиран от Еuropen Best Destinations като "най-вълшебното място в Европа". Нестандартното за наши дни  творение е сбъдната детска мечта на неговия създател и архитект  Георги Тумпалов, който е един от малкото останали рицари на нашето време, пише изданието.

Приказният замък с формата на кръст, екзотичната градина с над три хиляди  вида цветя и растения, езерото с лебедите "Фонтана на желанията", шадраваните с антични статуи, винарската изба и галерията са само част от  нещата, които впечатляват посетителя и създават магичната атмосфера на това необикновено място.

Europen Best Destinations призовава хилядите си читатели да резервират  билет до Бургас - България за да видят тази изумителна компилация между  приказна реалност, полет на въображението и дизайнерско вдъхновение.

Най-престижната туристическа класация посочва и античния град Созопол, с  неговото културно, историческо и архитектурно наследство като  най-подходящото място, в което любителите на приказни дестинации могат да  отседнат./Кмета бг


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени