Вкарват в пакет Миньор и Септември във Втора лига

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 167 | Брой коментари 0
07:00 26.04.2020

Съществува голяма вероятност Миньор (Перник) и Септември (Симитли) да влязат заедно във Втора лига. Както е известно, за момента решението на БФС е двата отбора да играят бараж, който да определи победителя в Югозападна Трета лига. Това породи страсти, тъй като "чуковете" обявиха, че няма да излязат в такъв мач.

От своя страна от Бояна размахаха пръст на пернишкия клуб, че дори да се стигне до допълнително попълване на втория ешелон, отборът ще понесе сериозни последствия, ако не се яви в баража и продължи да демонстрира такова поведение.

Възможно е двата водещи тима от Югозапад да бъдат "качени" нагоре в пакет заради финансовата криза, която удря много от професионалните клубове.

През последната година два клуба от Втора лига изпаднаха в безтегловност - Верея (Стара Загора) и Поморие, а в момента други са поели по техния път заради безпаричието в условията на пандемия от COVID-19./ Sportal.bg.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени