ВК "Миньор" в очакване на равностоен двубой с "Пирин-Разлог"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 320 | Брой коментари 0
12:09 22.12.2017

Пирин”-Разлог ще гостува на „Миньор”-Перник днес 22 демекмври в 13-ти кръг от волейболната Суперлига.Мачът ще се играе в зала „Борис Гюдеров” от 18,30 часа.

Преди 13-тия кръг на волейболната Суперлига „Миньор”-ци  са на 10-то място,веднага след това е „Арда”-Кърджали” и след тях е тима на „Тетевен-Волей”.Според статистиката домакинските мачове на ВК„Миньор”са белязани от много напрежение и емоции за зрителите.Надеждите на перничани са отново за силно домакинско представяне и равностоен двубой с гостите от „Пирин”-Разлог,които са водачи във временното класиране.

Според прогнозите на спортни експерти гостите от „Пирин” ще победят домакините от Перник с 3 на 1 гейма и пак според тях”Миньор”-Перник няма да успее да поднесе изненада в този кръг.”Искам и вярвам,че тези прогнози няма да се сбъднат.Искам нашите момчета да покажат класата и спортно техническата си подготовка,която е на ниво.Аз вярвам в младите и в по-опитните волейболисти на „Миньор”,доверявам се на тяхната упористост и се надявам да оборим прогнозите на спортните специалисти”,сподели президентът на ВК”Миньор”Петър Първанов.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени