Вижте в кои магазини в Перник можете да споделите храна за кампанията "Великден за всеки"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 335 | Брой коментари 0
15:50 22.03.2018

От утре, 23 март 2018 г., 44 магазина в 13 града на страната отварят врати за инициативата „Купи и сподели“, част от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, която се организира под патронажа на омбудсмана Мая Манолова за трета поредна година.

Инициативата се реализира в двете последователни седмици преди Великден, в дните от петък до неделя /23-25 март 2018 г. и 30 март - 1 април 2018 г./ в партньорство с най-мащабните хранителни вериги в страната Билла, Кауфланд и Лидъл, като към тях по места се присъединяват и други големи супермаркети. 

Идеята на акция „Купи и сподели“ е да даде възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят пакетирани хранителни продукти /олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др./, които да дарят в специално поставените колички, брандирани с логото на кампанията, на изхода в магазините. Доброволците на „Великден за всеки“ ще оказват съдействие на всички, решили да подкрепят благородната кауза.

  МАГАЗИНИТЕ И ЧАСОВЕТЕ, В КОИТО МОЖЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ХРАНА В ПЕРНИК:

– Магазин на БЛЯН, адрес: ул. „Юрий Гагарин“ № 15,

целодневно и без доброволци;    

– Магазин на БЛЯН, адрес: кв. „Изток“, ул. „Рашо Димитров“ № 87, целодневно и без доброволци;    

– Магазин на КАУФЛАНД, адрес: ул. „6-ти май“ № 1, от 18.00 до 20.00 часа;     

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени