mycomputer.BG

Вижте какво влючват ремонтните дейности на надлез "Иван Вазов" в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 968 | Брой коментари 0
13:49 20.05.2020

Днес бе даден старт на ремонта и реконструкцията на надлез „Иван Вазов“. Фирмата изпълнител започна да премахва мантинелите, за да се освободи пространство за техниката.

През идните месеци ще бъде извършен цялостен ремонт на компрометираната носеща конструкция на моста. Тя ще бъде повдигната чрез хидравлични крикове, за да се подменят мостовите лагери. Цялата конструкция на съоръжението ще бъде обработена със специална емулсия, която да я заздрави и да удължи живота й.

Преди полагането на новата асфалтова настилка ще бъде поставена и хидроизолация. Ще бъдат подменени осветлението, оградите на моста, мантинелите, хоризонталната и вертикална маркировка.

За да бъде мостът удобен и за пешеходците ще бъде изцяло обновена тротоарната настилка.

Ремонтните дейности няма да засегнат автомобилния, и железопътен трафик, както и движението на пешеходци под съоръжението. Ще бъдат монтирани временни предпазни джобове, които ще гарантират безопасното преминаване.

След приключването на работата съоръжението, което е една от най-натоварените отсечки в централната градска част ще бъде изцяло обновено и ще придобие нов облик.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени