Coca Cola

Високо отличие за директора на РДПБЗН от министъра на вътрешните работи

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 12.09.2019 | Прочитания 184 | Брой коментари 0
15:32 12.09.2019

Областният управител Ирена Соколова поздрави директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" Перник по повод полученото от него високо признание.

Комисар Емил Марков е награден с най-високо почетно отличие на МВР „За доблест и заслуга" III степен от министъра на вътрешните работи Младен Маринов в навечерието на 14 септември – Професионалният празник на огнеборците от цялата страна.

Наградата се връчва за безупречната му служба, със заслуги, свързани със защитата на държавните интереси и с принос за изграждане на положителен образ на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" и Министерство на вътрешните работи.

Губернаторът открои заслугите на комисар Марков за гарантиране на сигурността и пожарно-аварийната безопасност в област Перник през 36-годишния му трудов път в Регионалната дирекция.

Соколова поднесе и благодарност към служителите на РДПБЗН, които през годините са доказали своя висок професионализъм и подготвеност при изпълняване на служебните си задължения. Тя изтъкна, че тяхната отдадена, динамична и рискована работа, е ценена и забележима от всички жители на област Перник.

Днес огнеборците от Перник са поднесли цветя на паметната плоча на старшина Никола Миков, намиращ се в сградата на РДПБЗН, загинал при изпълнение на служебния си дълг.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени