Високи резултати за 2017 г. отчете Административен съд – Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 270 | Брой коментари 0
13:32 21.02.2018

Административен съд – Перник за поредна година защити достигнатото високо ниво на професионализъм. Представените от председателя на Административен съд – Перник г-н Ивайло Иванов данни за образуваните, разгледани и решени през 2017 година административни дела свидетелстват за срочност и качество на правораздаване при висока действителна натовареност на съдебния състав. Административният ръководител подчерта, че постигнатите резултати се дължат на добрата професионална подготовка, изрядната организация и отговорност при изпълнение на служебните задължения; на много труд и отдаденост на съдиите и съдебните служители.

Гости на отчетното събрание бяха председателят на Върховен административен съд – г-н Георги Чолаков и съдиите от ВАС – г-жа Аделина Ковачева, г-жа Светлозара Анчева и г-жа Емилия Иванова; г-н Игнат Георгиев – инспектор в Инспектората на Висшия съдебен съвет; административни ръководители на всички съдебни органи в област Перник, съдебни служители и представители на информационни медии.

Председателят на Върховен административен съд Георги Чолаков даде висока оценка на дейността на Административен съд - Перник и изтъкна, че благодарение и на съдиите, работещи в него, българското административно правосъдие е на четвърто място в Информационното табло на Европейския съюз. Отбеляза още, че качествената работа на съдебната администрация и доброто взаимодействие между служители и съдии безспорно са спомогнали за постигането на отчетените резултати.

Поздрав към съдиите и съдебните служители за постигнатите високи показатели отправиха дългогодишният председател на съда г-н Игнат Георгиев и председателят на Окръжен съд – Перник г-жа Елена Николова.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени