Вежди Рашидов: Жената на Илия Павлов е весела вдовица, а мен наричат "мултак"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 875 | Брой коментари 0
08:10 24.11.2018

"Кой създаде олигарсите - не е честно човек от една партия, която много години управляваше държавата, да хвърля думи срещу една много по-нова, по-млада партия", обяви Вежди Рашидов по БНТ в отговор на обвинения от лидера на БСП Корнелия Нинова.

"Бях приятел на Илия Павлов без да съм работил във фирмата му. Жена му е само една весела вдовица, а мен всички ме наричат "мултак" без да са съм работил за него", добави той.

Като председател на медийната комисия, Вежди Рашидов коментира и закона за осветляването на медийни собственици, внесен от депутата Делян Пеевски и приет с мнозинство в парламента: "Няма нищо по-нормално от това да се знае кой какво притежава, медиите са бизнес. В България медии се правят, за да бъдат финансирани. Нищо лошо не казвам, такава е ситуацията".Рашидов коментира и участието на премиера Бойко Борисов в "Шоуто на Слави" през седмицата: "Липсваше ми песента "Няма такава държава", за да е завършено шоуто"./Дир


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени