Вежди Рашидов: Страната ни я нямаше на картата преди Борисов

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.01.2020 | Прочитания 437 | Брой коментари 0
16:44 13.01.2020

“България никога не е била като малка страна, припозната от който и да е. Страната я нямаше на картата, на диаспората на международния терен и стана известна, когато Бойко Борисов започна да се занимава успешно с международна дейност. И днес сме фактор и сме на световната карта и това е благодарение на Бойко Борисов.”

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е бивш министър на културата. Според него Борисов е доказал, че е "изключително талантлив човек, защото ходи върху тънък лед - с Турция, Америка и Русия".

"Борисов ходи върху жарава в интересите на българската държава. Ние забравихме ли годините, кога нямаше парно за детските градини и Илия Павлов даде безвъзмездно газ, защото беше председател на "Топенерджи". Искаме ли това да се върне, не е ли добре да имаме топли къщи и детски градини", анализира Рашидов.

Рашидов смята, че премиерът може да бъде провален само от най-близките му - "Защото много порасна за разлика от тези, които са близко до него".

"Грешки ще има, на мен ми е трудно един министър да бъде така унижаван, но стана ясно, че имаме силен прокурор, който тръгва с летящ старт, нали това искахме?", коментира Рашидов ареста на миистъра на екологията Нено Димов /offnews.bg/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени