Вестник "Сън" реши спора за името: Присъедини Македония към България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 901 | Брой коментари 0
07:14 07.06.2018

С тази карта многотиражният британски таблоид "Сън" илюстрира статията си за превърналата се в световна новина сага с бягството на кравата Пенка в съседна Сърбия.

На нея точно е указан маршрутът, по който е минало добичето, над което е надвиснала смъртна заплаха. Само дето територията на Македония е присъединена към тази на България.

За радост на националистично настроените у нас, така страната ни се е разпростряла отново до Охридското езеро и граничи с Албания и държава, която според графиците на изданието на мъгливия Албион се нарича Кососво.

Грешката на "Сън" идва в момент, в който властите в Скопие и Атина продължават да водят интензивни преговори за името на югозападната ни съседка. Въпреки че не липсват куп екзотични варианти за име, те остават неприемливи за политиците и гражданите на двете държави, което на практика блокира приемането на Македония в НАТО и стартирането на евроинтеграционните процеси в страната. /Източник: offnews

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени