Весела Лечева разкри има ли напрежение между кмета на Перник и БСП

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 746 | Брой коментари 0
08:26 12.01.2020

Не сме доволни от начина на управление на държавата. България се управлява под натиск. Надявам се, че кризата в Перник ще бъде преодоляна. Работата на опозицията е да бъде там, където правителството отсъства, където хората не се чувстват подкрепени и бедстват. Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3 депутатът от БСП Весела Лечева.

"Станислав Владимиров е наш кмет – той е лоялен член на БСП. Няма напрежение между левицата и кмета на Перник. Той трябва да бъде сред гражданите, малко след избирането си Владимиров се сблъска с тежка хуманитарна криза", каза още тя.

"Ще бъде дадена алтернатива за решението на водната криза в Перник. Ние сме на страната на перничани и защитаваме интересите им. Проблемът в този сектор беше неглижиран в последните 10 години. Язовирите в Шумен, Ловеч и Сливен също са в лошо състояние", допълни депутатът от БСП./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени