mycomputer.BG

Велизар Варадинов дарява на община Перник мобилно приложение

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1519 | Брой коментари 0
13:58 22.06.2020

Дарение на община Перник на мобилно приложение  за двупосочна връзка с гражданите прави днес общинският съветник от "Демократична България"  Велизар Варадинов.

„В „Демократична България“ сме убедени, че дигитализацията е неизменна част от пътя към превръщане на Перник в един по-ефективен, по-гъвкав, по- прозрачен и по-удобен за гражданите и бизнеса град. В тази връзка се обръщам към Вас с предложение за безвъзмездно дарение на мобилно приложение, разработено от доброволци от ПП „Да, България“. Приложението позволява двупосочна връзка с гражданите и се използва успешно вече в осем столични района, където кметове са представители на „Демократична България“. Приложено, ще намерите презентация на софтуера, използван в район Лозенец.

Основните функционалности на приложението са:

•комуникация с гражданите посредством публикуване на новини, събития, документи и други

•бързи анкети и допитвания към жителите

•известия (т.нар. push нотификации) при извънредни събития -

бедствия, аварии, или при въвеждането на извънредно положение и влизането в сила на заповеди (каквито видяхме многократно в последните месеци)

 В допълнение, екипът от разработчици се ангажира да проведе безплатно обучение на служителите от администрацията, които ще използват приложението, а също така общината ще получи и „доживотна“ безплатна поддръжка на софтуера. Не на последно място, от гледна точка на дизайна, мобилното приложение може да бъде брандирано с цветовете и логото на община Перник.

Считам, че това приложение би било от голяма полза както на гражданите на община Перник, така и на общинската администрация, поради възможността от ефективна и бърза двупосочна комуникация.

Надявам се, че предложението ми ще бъде разгледано и ще представлява интерес за Вас. Разбира се, оставам на разположение при възникнали въпроси“  - пише Варадинов  в официално писмо до кмета Владимиров

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени