Великденско веселие пред Двореца на културата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 537 | Брой коментари 0
13:56 05.04.2018

Великденски концерт събра на чудно веселие перничани пред Двореца на културата. На Велики четвъртък момичета и момчетата от фолклорен ансамбъл „Граовче" с хореограф  Владислава Владиславова   и  ръководител –диригент Марияна Янкулова разтърсиха и огласиха града с невероятните си изпълнения.

Празникът беше уважен и от кмета на Община Перник Вяра Церовска, която пожела на всички здраве, благополучие и хубави Великденски празници!

„В навечерието сме на светлия християнски празник - Възкресение Христово. Празник, който носи посланието за силата и тържеството на живота, духа и вярата. Великден е денят, в който сърцата ни се изпълват с любов, със състрадание и щедрост", каза кметът Вяра Церовска, която беше придружена от нейния заместник по образование и култура Севделина Ковачева.

В концерта взеха участие още малките, и талантливи актьори от  Детско –юношеския театър „Мускетарите" с ръководител Ваня Михова. Малките почитатели на Мелпомена пресъздадоха сценки от Великденския празник. Разбира се, че по време на забавата не липсваха и интерактивни игри с лакомства, които вдигнаха градуса на настроението.

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени