mycomputer.BG

Важно за шофьорите: Временна организация на движението при "Марина бара"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 836 | Брой коментари 0
16:52 16.09.2020

Временна организация на движението при пътен възел „Марина бара“ ще бъде въведена от 07,00 ч. на 19.09.2020г. до 22,00 ч. на 20.09.2020г. Мярката се налага във връзка с изграждане на довеждащия водопровод за гр. Батановци.

В посочения период ще бъде ограничено движението на всички видове пътно - превозни средства по ул.“Средец“ между ул. „Софийско шосе“ и отклоненията за излизане от път I-6 от посока гр.София и качване към посока гр.Радомир на пътния възел.

Въвеждат се обходни маршрути, както следва:

- от ул.“Софийско шосе“ в посока гр.Радомир през пътен възел „Хумни дол“;

- от улиците „Средец“ и „Отец Паисий“ в посока гр.София през централна градска част и пътен възел „Хумни дол“ или чрез промяна на посоката на движение на кръстовище „Кристал“;

- за идващите от посока гр.Радомир към централна градска част обход през път I-6 и пътен възел „Хумни дол“, както и по ул.“Софийско шосе“

Изпълнителят на ремонтните дейности „РАЙКОМЕРС КОНСТРУКШЪН“ ЕАД  ще постави необходимите стандартизирани пътни знаци, които да указват обходните маршрути.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени