mycomputer.BG

Важно за абонатите на "Топлофикация" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2123 | Брой коментари 0
12:35 04.10.2019

„Топлофикация – Перник” АД уведомява всички свои клиенти(битови и небитови), че във връзка с настъпване на отоплителен сезон 2019/2020 година е необходимо привеждането в готовност за работа на вътрешно отоплителните инсталации (ВОИ) в техните сгради. За целта: 1.В срок до 15.10.2019 г. да се приключат всякакви ремонтни дейности по вътрешно отоплителните инсталации (ВОИ), като клиентите в сградите чрез избрани от тях отговорници за абонатните станции(АС) да ги напълнят и обезвъздушат.

 2. Необходимо е радиаторните вентили на всички отоплителни тела да бъдат отворени напълно, за да не се налага обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението.

3.Ако инсталацията не е готова за работа, живущите да оставят съобщение на вратата на абонатна станция(АС) с посочена дата. В противен случай дружеството не носи отговорност за нанесени щети. В тази връзка е необходимо клиентите, както от жилищни така и от нежилищни сгради да дават точна и ясна информация на представителите на топлофикационното дружество, с цел недопускане на имуществени вреди.

4. Сгради, в които помещенията на мазета, абонатни станции, както и помещения водещи към тях са наводнени или има фекални води, отоплителните инсталации няма да се пускат в действие до трайно отстраняване на проблема и хигиенизирането им.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени