Coca Cola

Васил Божков показа снимки на есемеси с Владислав Горанов

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 318 | Брой коментари 0
08:31 15.05.2020

Хазартният бос Васил Божков, който се укрива от прокуратурата в Дубай, публикува в профила си във Фейсбук есемеси, за които твърди, че са разменени  с финансовия министър Владислав Горанов.

Бизнесменът с 11 обвинения направи публично достояние два скрийншота на писмени разговори с финансовия министър, за да докаже, че си е контактувал директно с него, а не с Държавната комисия по хазарта.

"Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше", пише Божков до скрийншота на двата писмени разговора с Горанов.Единият разговор е от 24 февруари 2018 г. с "девойката", както е наречена Мария Филипова, предишен председател на комисията. Тя е назначена на поста на 8 февруари същата година.

На 29 март, месец по-късно, Горанов казва на Божков, че тя е получила ценни указания, след като Божков се оплаква, че няма връзка с нея. Във втория чат двамата говорят за Сашо, а както Божков пояснява, това е Александър Георгиев, досегашния председател на ДКХ. По неговите твърдения този чат е проведен на 25 април 2019 г. Дотогава Георгиев е бил зам.-председател на комисията и след това я оглавява./Дарик

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени