В търсене на подкрепа за спасението на Миньор

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 04.07.2013 | Прочитания 641 | Брой коментари 0
13:58 04.07.2013

АКО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ ЗА ЦСКА ДА СЕ НАМЕСИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ В ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕ

КАТО СА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, ЗАЩО НЕ МОГАТ БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ВЛАСТТА

В България има два клуба, които претендират, че са грандове, че са много повече от всички останали, че без тях едва ли не няма да има футбол. Защо господа от Левски и ЦСКА, след като сте толкова големи и силни не можете дори да съществувате , ако не ви помага държавата и БФС. Извинявайте, ама с тая подкрепа и реверанси всеки един български клуб би постигнал вашите успехи, което автоматично ви прави псевдо грандове. Защо поне веднъж не се опитате сами да си оправите бакиите, а винаги разчитате на държавата, на едните постоянно им намират спонсори, за другите „държавата се намесва за да спаси отбора”. А за останалите.... Какво направи държавата за отбори, които са в пъти по – лошо положение от вас, какво направи за Миньор, за Спартак Варна, за Спартак Плевен, за Пирин Благоевград. А ако трябва да отваряме дума за БФС ще стане страшно, там реверансите и наглите подпирания на „грандовете” са безумни и безкрайни. Да се чуди човек от къде толкова наглост във феновете на ЦСКА да недоволстват от БФС. Цялата ситуация е такава вече повече от 65 години.
Господа държавници и управляващи ФС в Бълария, ако искате да има истински футбол и той да върви нагоре, осигурете равен старт на всички, оставете отборите да решават битката на терена. А ако решите да помагате, помогнете на всички. Ако „държавата се намеси за случая ЦСКА”, тогава ние настояваме да се намесите и за случаите Миньор, Спартак Варна, Спартак Плевен, Пирин, Дунав, Нефтохимик, Спартак Пловдив, Марица и много други отбори оставени на произвола! - See more at: http://perniknews.com/news/read/v-t-rsene-na-podkrepa-za-spasenieto-na-min-or#sthash.O0BcYYRf.dpuf

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени