Върви ремонтът на моста над река Ябланица в община Трън

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 174 | Брой коментари 0
07:30 21.02.2019

Основният ремонт на моста над река Ябланица,  в местността Секирица,  в община Трън, където преди време тир едва не пропадна в дерето, е на приключване. Това показа репортерската ни проверка.  С активната дейност на областната управа и Областно пътно управление, миналата година бяха отпуснати средства за разработването  на проект за ремонта на моста. В началото на месец октомври 2018 година на моста се проведе среща, на която присъстваха областният управител на Перник,  председателят на Управителния съвет на АПИ, директорът на Областно пътно управление инж. Румен Сачански, директорът на ОДМВР Димитър Попов, кметът на община Трън Цветислава Цветкова и представители на фирмата- изпълнител на проекта. На тази среща бяха обсъдени строително-възстановителните работи и детайли по изпълнението на съоръжението.

Според  предварителните разчети, при благоприятни метеорологични условия, мостът над река Ябланица трябваше да е напълно готов до края на месец ноември. Поради лошото време и ниските температури, ремонтът се забави. Според строителите, ако времето позволи, мостът ще бъде завършен до края на февруари.

В периода на строителните дейности, превозните средства преминават през обходен път,  без да бъде отклонявана посоката на  движение.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени