Върна ли се България към мутренските времена

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 383 | Брой коментари 0
16:02 12.01.2018

Комуникацията на МВР с медиите е професионален проблем. Начинът, по който се разви дискусията, беше изключително хаотичен, коментира в сутрешния блок на БНТ Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

 Според Николай Христов, журналист от БНР от разнопосочните сигнали като че ли в обществото се е наложило едно недоверие за случилото се в Нови Искър.

Във връзка с убийството на Петър Христов Безлов заяви, че има две гледни точки за това дали се връщаме към мутренските времена. „Единият отговор е - има тенденции, а другият - това е аномалия.

 И двете обяснение има смисъл. Имаме два случая по отношение на убийствата - един опит и едно осъществено. И двата са много професионални.

Вероятно говорим за снайпер. Такъв опит не сме имали поне от 5,6 години и вторият случай с оръжието в Нови Искър, говорим за професионално убийство. Обикновено, когато беше дългата серия имахме години с по три убийства на месец“, заяви той.

Според журналиста Николай Христов поръчковите убийства не са спирали, всяка година има поне по 1,2./Новини бг

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени