mycomputer.BG

В "Пирогов" ще правят PCR тестове на пътуващи в чужбина

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 244 | Брой коментари 0
14:42 17.07.2020

 

От понеделник, 19 юли в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” ще се правят PCR тестове за COVID-19 на пътуващи в чужбина. Болницата ще издава сертификат на английски език, съобщиха от болницата.

Изследването ще се провежда сутрин от 8:00 ч. до 10:00 часа. Резултатите ще се получават между 12:00 и 13:00 часа на следващия ден от централна регистратура на университетската болница „Пирогов”, включително и на английски език.

Взетите проби се изследват в сертифицирана лаборатория за Real Тиме PCR. За да се направи изследването е необходимо хората да посетят болницата в упоменатия часови диапазон от 8:00 до 10:00 часа, като носят двустранно ксерокопие на личната карта. Когато пациентът е дете е необходимо да се преснима и неговият червен паспорт.

Изследването не изисква ограничение в консумирането на храна и вода. Цената на един тест зависи от това дали човек го прави самостоятелно или в група със своето семейство.

Цената на индивидуален тест е 100 лв., за двама - 200 лв., семейният пакет за 3 човека е 270 лв, а за 4 човека е 350 лв./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени