В Перник организират летни занимания на открито за деца

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 291 | Брой коментари 0
11:52 01.07.2020

 

От днес в Перник започва провеждането на летен отдих за децата и учениците, който се организира през юли за поредна година от Обединения детски комплекс в града, съобщи БНР. Заниманията ще са безплатни и ще се провеждат от 9 до 16 часа при спазването на строги противоепидемични мерки.

Заради усложнената епидемична обстановка това лято посещаемостта ще бъде ограничена. Ще бъдат сформирани пет групи от по 10 деца. Заниманията са обособени в няколко блока.

Спортни, естрадни и народни танци, спортни игри и забавления, пърформанс и театър на движението, разучаване на народни песни, творчески работилници са само част от програмата, която е изготвена за лятото тази година.

Директорът на Обединения детски комплекс Таня Китанова заяви, че програмата е направена така, "децата да се забавляват и в същото време със забавленията да получат и полезни знания."

Образователни беседи ще изнесат експерти от РЗИ, "Пожарна безопасност и защита на населението" и ОД на МВР.

"Предвиждаме повечето занимания да бъдат на открито. Нашият комплекс се намира на едно изключително място - това е градският парк, така че реално в много чиста среда ние можем да си разположим и нашите занимания", добави Таня Китанова./Днес бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени