VІІІ ОУ "Кракра Пернишки" работи по проект "Нов шанс за успех"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 462 | Брой коментари 0
12:36 28.08.2019

     VІІІ ОУ „Кракра Пернишки“- град Перник работи по проект „Нов шанс за успех”, по процедура чрез директно предоставяне BG05M20P001-3.004 „Ограмотяване на възрастни – фаза 1”  по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” като организира и  провежда курсове за придобиване на компетентности от прогимназиалния етап.

Курсовете се провеждат в три последователни етапа, всеки с продължителност 3 месеца - за придобиване на компетентности, предвидени съответно за V, VI и VII клас от училищното образование.

          На 19.08.2019 г. стартира третия етап на курса за придобиване на компетентности за VІІ клас с една група от 13 обучаеми, на възраст между 18 и 40 години. Обучението се провежда по адаптирани учебни програми, утвърдени от МОН по различните учебни предмети.

     Ефектите от обучението са значими както за самата личност, която независимо от своята възраст и получено формално образование има възможност да реализира пълноценно своя потенциал.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени