mycomputer.BG

В общината чакат уточняващ списък за обектите, които могат да работят по време на извънредното положение

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.03.2020 | Прочитания 1188 | Брой коментари 0
21:33 13.03.2020

Община Перник започна да изпълнява указанията на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев във връзка с  усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас. Обектите посочени пряко в заповедта трябва да затворят от утре /14.03.2020 г./.

Очаква се от Министерство на здравеопазването да бъде изпратен и уточняващ списък с обектите, които могат да работят по време на Извънредното положение въведено от днес. Отворени остават хранителни магазини, нон стоп-и, аптеки, дрогерии и бензиностанции.  Търговските обекти предлагащи храна по домовете също ще могат да извършват дейност. Всички линии на градския транспорт ще се движат по разписание.

Освен това считано от 17 март 2020 влиза в сила нов график на водоподаване за населените места в община Перник: гр. Перник, гр. Батановци, с. Големо Бучино, с. Люлин, с. Дивотино, с. Мещица, с. Витановци, с. Ярджировци, с. Богданов дол, с. Черна гора и с. Лесковец. Водоподаването за изброените места ще се извършва от 6:00 ч. до 22:00 ч. Преустановяването на водоподаването към потребителите ще се извършва от 22:00 ч. до 6:00 ч. Облекченият режим ще бъде в сила до преминаването на епидемиологичната обстановка.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени