В десетката за изненада! Мъжки екип ще ръководи Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.11.2019 | Прочитания 1911 | Брой коментари 0
10:55 14.11.2019

След изборите нормално коментарите около новия кмет Станислав Владимиров да са свързани и с това, кои ще бъдат неговите заместници. Първото име „изтече” сравнително лесно.

То е на Мирослав Стоицев.

За второто име в екипа се коментираше, че ще е голяма изненада! Което е факт. Вторият зам.кмет е 35-годишния Стефан Кръстев! Младият мъж е семеен, има едно дете. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски” по специалностите „Туризъм” и „Европейска интеграция”. Живял и работил известно време в Англия като координатор на европейски проекти. Управлява собствен бизнес в сферата на технологиите и недвижимите имоти. Давал е интервюта за телевизия „Блумбърг” за криптовалути и блокчейн технологии. Бивш експерт-оценител на европейски проекти. С интереси в икономиката на споделянето, дигитализацията, зелената икономика и социалното предприемачество. Изключително активен в социалните мрежи и електронните медии по време на кампанията за местни избори в Перник.

Мирослав Стоицев, който е добре познато лице за социалистите в града, в последните години работи в частния сектор. От 2013 до 2015 година беше директор на пощата в Перник, откъдето напусна по собствено желание. През 2017 година беше и зам.областен управител. Той е 44 годишен, семеен с две дъщери, завършил е Техническия университет.Очаквайте подробности!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени