В Батановци плашат с блокиране на жп линията заради спрени влакове!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 531 | Брой коментари 0
06:50 09.09.2019

Жители на Батановци плашат с протест заради спрени влакове по линията София-Благоевград, които се използват ежедневно от хората в града. Вече има подписка, в която са се подписала досега над 300 човека.

„Във връзка с отпадането на нашата гара от разписанието за спиране на влакове N 5621 и N 5622 по линията София-Благоевград-София уведомяваме институциите и обществеността за нашата готовност и решимост на протестни действия.Знаем за желанието и волята на кмета Радослав Банчев да спаси тези два важни за батановчани влака,но на неговото запитване към БДЖ все още няма отговор.От 1-ви септември влакове БВ5621/БВ5622 (най-удобни за трудещите се) подминават нашата гара.До края на работният ден 09 септември 2019 (понеделник) очакваме отговор и решение за възстановяване на Батановци в плана за спиране на горепосочените влакове!

При липса на решение и положителен отговор ще уведомим службите на МВР и община Перник за нашите протестни намерения за блокиране на линията Радомир-Перник в района на жп гара Батановци  в удобни за нас време и дни!” – поясни Милослав Милчев от гражданския протестен комитет

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени