Ужилиха баба с 6 000 евро за разваляне на черна магия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 160 | Брой коментари 0
15:21 27.08.2019

72-годишна жена от Харманли бе измамена с 6 000 евро, съобщават от полицията. Старицата имала неблагоразумието да пусне в дома си на улица „Ал. Стамболийски“ две жени. Жената стояла пред къщи, когато двете минувачки започнали да спорят оживено пред нея на тема черни магии. Наивната старица сама се включила в разговора. След като разбрала, че съдбата й изпраща добри магьосници, бабата ги помолила да проверят дали и в дома й няма черна магия.

Двете заявили, че къщата й е прокълната и ако магията не бъде развалена скоро ще умре не само стопанката, но и всичките й близки.  Уверили жената, че ритуалът ще бъде напълно безплатен за нея, но трябвало да събере всички налични пари от къщата и да ги събере накуп. Това било много важно за заклинанието.

Бабата им дала общо 6000 евро. Една от жените увила парите в парцал и казала на жената да ги сложи под възглавницата си. Да преспи една нощ и така проклятието щяло да изчезне.

На сутринта женицата видяла, че под възглавницата й има пачка с нарязана хартия, а не банкноти. Обадила се в полицията, която разследва измамата. От МВР предупреждават възрастните хора да бъда изключително внимателни и да не допускат непознати в дома си./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени