mycomputer.BG

Ужас в Перник! „Майка“ пребива детето си и снима боя в клип! Полицията реагира веднага!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 19.07.2020 | Прочитания 5695 | Брой коментари 0
20:24 19.07.2020

Клип, който не може да се преразкаже с нормални думи! Клип, който те кара да настръхваш! Перничанка бие невръстното си детенце... защото баща й не я обича! Не обичал и нея!

Гнусното видео беше разпространено в социалната мрежа. И буквално я взриви за минути. Клипът е от профила на майката. В него ясно се виждат ударите, докато детенцето се опитва да се приближи към майка си! Видеото завършва с удар в нослето на хлапето, което няма видимо повече от 2 години. Майката започва снимките с думите: „Понеже татко ти не те обича.. понеже не обича и мен ... и боят започва...

В профила на майката Катя Никифорова има и  клип, който  показва майката, която тормози дъщеря си и с термометър.

"На мен Бог ми обяснява как се гледа дете. Мен от човеци не ме страх, не ме е страх, че ще ми вземат детето. Хайде пускате жалби", заявява Катя във видео.

Профилът на жената показва силните ѝ привързаности към съмнителна религия, която повечето коментиращи определят като секта

Оказа се, че полицията е реагирала адекватно след подадените сигнали. Сигнал е подаден и на  дежурния телефон на общината, откъдето пък са подали сигнал и до социалните служби. „Майката“ е задържана от полицията, а детето е под закрилата на социалните служби. Утре в първия работен ден ще стане ясно какви ще са следващите действия.

 

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени