Coca Cola

Утре / 22 януари/, голяма част от Перник ще остане без вода, ще се отстранява голяма авария

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 4374 | Брой коментари 0
20:28 21.01.2020

„Уведомяваме ви, че поради  възникнала голяма авария  на довеждащия водопровод от ПСПВ Перник  с диаметър 1020мм в кв.Железни заводи, ще бъде спряна водата за да се извършват необходимите ремонтни дейности. Поради очаквания продължителен ремонт, който започва утре-22.01.2020г.в  8.00ч., няма да бъде резервирано достатъчно количество вода в градски резервоари Могиличе и няма да може да се спази графика за режимното водоподаване. За да се намали времето за отстраняване на аварията ще работят два екипа - на ВиК дружеството и на фирма „Райкомерс" София.” – съобщават от ВиК Перник

Аврийните дейности ще нарушат водоподаването на  гр.Перник, ЦГЧ, кв.Твърди ливади, кв.Могиличе, някои части на кв.Иван Пашов, кв.Рудничар, кв.Ралица, кв.Драгановец, кв.Проучване, кв.Каменина, кв.Клепало, кв.Радина чешма, кв.Стара чешма, с.Дивотино, с.Мещица, с.Витановци, гр.Батановци, с.Богданов дол, с.Лесковец, с.Черна гора, с.Ярджиловци.  При необходимост аварийните екипи ще работят и през нощта до приключване на ремонтните дейности.

Аварията няма да се отрази на водоподаването по режим на кв.Изток, кв.Тева, кв. Мошино, част от кв.Иван Пашов, с.Люлин и с.Бучино, които ще бъдат водоснабдени по график.

„В и К" дружеството  се извинява на потребителите си за причиненото неудобство .

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени