Успехи на джудистите от СК "Перун"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1728 | Брой коментари 0
16:40 28.06.2018

В края на състезателния сезон,джудистите от СК"ПЕРУН" Перник ,взеха участие в три последователни турнира.На 17 юни, неделя,  се проведе международен турнир е град Пазарджик,където участие взеха девойките на клуба ,които завоюваха шест медала.В следващата сряда  СК"Чавдар " Бяла Слатина ,организира първи турнир в Памет на доктор Петър Богданов.

Турнирът протече в приятелска атмосфера и се получи един малък празник за малките джудисти.Перник беше представен от петокласниците от СУ"Олимпиец" Калоян Иванов,Цветелина Асенова,Виктор Николов,Архангел Юриев,Венелин Асенов и седмокласничката Кристияна Крумова,като и шестимата се върнаха с медали.

На 23 и 24 се проведе Трети международен турнир "Панагюрище Оупън" ,Организиран от учителя по самбо в Спортно училище "Олимпиец",вицесветовният шампион по самбо Костадин Топалов. Турнирът отново беше със силно международно участие и перфектна организация. СК"ПЕРУН" взе участие с 16 състезатели във всички възрасти.Отново най-добре се представиха петокласниците от Спортното .Цветелина Асенова ,Калоян Иванов и Венелин Асенов,които  завоюваха бронзови медали. Виктор Николов след две победи и загуба се срещна със съотборника си Калоян Иванов в спор за бронза и това попречи да вземем още един медал от турнира.

Теодора Милкова,десетокласничка от Спортното,  при девойките също се окичи с бронзов медал.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени