mycomputer.BG

Усмихнатата Еми от Перник продължава да мечтае и да ни учи на позитивност!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 573 | Брой коментари 0
08:38 08.12.2019

Усмихнатата Еми от Перник е лице, което не се забравя лесно. Едно дете, което е преживяло трудности, които и възрастен не би издържал! Едно вече пораснало момиче, което запазва позитивността си, което има своята най-голяма опора – своето семейство и приятели.

Еми е на 17 години. Учи в Природоматематическа гимназия "Христо Смирненски" с профил – програмиране.

Въпреки трудностите, поднесени й от живота, тя е успява да е едно прекрасно и благородно момиче, което не спира да мечтае и да се бори. Тя носи в себе си качества, които я правят изключителна.

Не мисли за нещата, които не може да прави заради заболяването си, а с воля и постоянство тя и семейството и успешно се справят със всяко предизвикателство и вярват, че няма нищо по-важно и по-скъпо от семейството! Еми вече е и посланик на омбудсмана в защита правата на децата.

Прави го, защото иска да даде малко от своята надежда и усмивка на всички деца, които имат нужда от подкрепа. а има и своя мечта – да бъде „бял хакер“! В съзнанието ни хакерите са злонамерени компютърни специалисти, които извършват кибератаки. Но има и „бели хакери“, които също осъществяват виртуални пробиви, но не са злонамерени. Това са хората, които извършват „хакове“ с цел постигане на общото благо.

Ема мечтае да бъде бял хакер – дано постигне мечтите си!

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени