Управление на инат! Това ли ще е работата на Общински съвет - Перник?

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.11.2019 | Прочитания 517 | Брой коментари 0
08:18 25.11.2019

„Управление на инат!» Такава явно ще е работата на пернишкия минипарламент през идните четири години. Грозната истина лъсна още по време на първото работно заседание, когато отровни реплики прелитаха от ляво и от дясно.

Председателят на групата съветници от ПП ГЕРБ Денислав Захариев излезе с изявление, в което призовава за взаимно уважение. И допълни: „Нека уважаваме институцията, която сме избрани да представляваме. Наш дълг е да се грижим за издигане на нейния имидж. Призовавам колегите в ляво да спестят полулизма си и да насочат своите усилия в работа в интерес на всички граждани на община Перник”.

Той обаче забрави, че пръв наруши добрия тон, нахвълляйки се върху колежката си Ралица Андреева след нейно изказване, с думите „Още четири години ще гледаме Шоуто на Ралица Андреева”, визирайки вероятно нейните атрактивни, но впрочем винаги точни изказвания в пленарната зала „Панорама”.  Захариев продължи с напателния тон, заявявайки: „Дори Вашата партия БСП не уважават шоуто Ви, защото Ви бяха сложили на 13-то или 14-то място в листата за общински съветници и добре, че г-н Владимиров стана кмет, за да влезете…”

„Да, напълно съм съгласна с вас – добре, че г-н Владимиров стана кмет!” не му остана длъжна Ралица Андреева.

И ако говорим за шоу, то няма да е нито на Денислав Захариев, нито на Ралица Андреева. Шоуто ще е на целия минипарламент и за съжаление липсващия диалогизъм, нарушението на всякакъв добър тон не е в полза на перничани. Защото подсказва, че тук, в местния законодателен орган четири години ще си говорят на различни езици, ще се води политика „на инат”, от която няма да произлезе нищо конструктивно. Въпреки клетвата да се работи в името на благото на хората от общината.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени