Уникален уъркшоп по паркур ще се проведе в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 340 | Брой коментари 0
08:05 13.07.2018

Уникален уъркшоп по паркур ще се проведе в неделя. Workshop-ът е с начален час 15:00ч. Перничани ще могат да скачат на воля, под ръководството на Денислав Стойнев, един от създателите на Pernik Street Jumpers и една от главните фигури на Pernik Traceurs (Pakour Family "Жито") през годините.

Workshop-ът ще включва основни техники като:

1.Приземявания
2.Прецизни (Precisions)
3. Волтове ( Vaults)
4. Kaтерения и Tic-Tacs
5. Cat Leaps
6. Underbars

Продължителност - 1 час и 15 мин.
Минимална възраст - 9 години
Цена: 5лв.

След Workshop-а ще последва едночасова Jam сесия, на която всеки който иска да се разкърши е добре дошъл!

15:00 | Workhop | - Среща в градинката до стълбите на гара Перник
16:30 | Jam Сесия | - Среща пред Двореца на Културата

Треньорът Денислав Стойнев започва да практикува Parkour/ Freerun през 2005 г. Бързо напредва благодарения на опита си в спортната гимнастика и добрата си физическа подготовка. След 1 година сформира еднa от първите Pakour групи в Перник и странта - Pernik Street Jumpers. В последствие групата се разпада но Денислав продължава своето развитие, срещайки се с различни трейсъри от София и страната и посещава множество събирания (JAMS) в различни градове. В последствие става основополагащ за сформирането на една от най-големите Parkour общности в Перник - Parkour family "Жито".

През годините Денислав не спира да тренира, пътят му минава на три пъти през Америка но накрая през 2016 го отвежда в Обединеното Кралство, където той отива с една мечта - да стане треньор по Parkour / Freerun. Щастието му се усмихва и бързо бива забелязан от Evolve Manchester - голямa зала специализирана за тренировки по Parkour / Freerun. В последствие Денислав започва работа там, а по-късно става главен треньор. През двете години води многобройни класове на различни възрастови групи. Участва в множество проекти и workshop-и. Снима се в реклами и телевизионни програми. Става отговорен за създаването на няколко Parkour шоа и започва да разработва система за обучение в Parkour.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени