Lotus homes

Удължават ограничителните мерки в Перник за още 14 дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 682 | Брой коментари 0
18:15 06.11.2020

На основание  чл. 44  ал. 2 от ЗМСМА, във връзка със Заповед №  РД-01-609 от 21.10.2020 г. на Министъра на здравеопазването за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България и протокол  от проведено заседание на Общински оперативен щаб на 06.11.2020 г.

НАРЕЖДАМ :

1. Да се осигури физическа дистанция на пазари, тържища и други сходни места чрез въвеждане на дистанция 1,5 м. между сергии, маси, подвижни павилиони, щандове и др. на територията на община Перник.

2. Задължително носене на защитни предпазни средства от лицата на пазари, тържища и други сходни места на територията на община Перник.

3. Да бъде създадена организация в обществения транспорт на територията на община Перник за осигуряване спазването на противоепидемичните мерки чрез осигуряване на дезинфектанти в ППС и недопускане на лица без защитни маски за лице.

4. Да се преустанови дейността на дискотеки, нощни барове, нощни клубове и други подобни нощни заведения за развлечения на закрито и открито на територията на община Перник.

 5 На територията на община Перник да се преустанови провеждането на организирани масови мероприятия на открито и закрито.

6. Да се намали работното време на ресторанти и кафенета до 22.00 ч.

Заповедта да се сведе до знанието на всички заинтересовани лица чрез обявяването и на интернет страницата на община Перник.

Заповедта влиза в сила от 07.11.2020 г. за срок от 14 дни.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Мартин Жлябинков – секретар на община Перник.

Кмет/Станислав Владимиров

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени